1. Paslaugos.lt
  2. SHARP STANDARTS

Nario REKOMENDUOJAMI paslaugų teikėjai

Ernest Nedelko Architektūros ir Interjero projektavimas nuo A iki Z
Architektūros ir Interjero projektavimas nuo A iki Z
Vilnius

Architektas konsultavo dėl statybos koncepcijos strategijos, medžiagų, šildymo. Likau labai patenkintas. Labai ačiū.

Paslauga buvo atlikta: 2020 gegužę
Sandra Merula Asd/adhd/ocd konsultavimas, terapija, koučingo principas
Asd/adhd/ocd konsultavimas, terapija, koučingo principas
Vilnius

Konsultavausi profesiniais klausimais, dėl motyvacijos sąstingio, bet tam tikrų charakterio specifikų, kurias buvo sunku suprasti bei kaip jos įtakoja profesinę, bei bendra elgesio motyvaciją, kryptingumą. Konsultacijomis likau be galo patenkintas, organizuojamas ne vadovėlinis konsultacijų principas, o gyva terapija, o svarbiausiai nelimituojamas laikas, kas ypač svarbu „parmušti“ pirmąjį „emocinį kamštį“, kai tuo tarpu klasikiniai kabinetai laiką riboja 50 min, kas nesuteikia galimybės, net „apšilti kojų“ o jau reikia išeiti.

Paslauga buvo atlikta: 2021 gegužę
Vytautė Jurgaitytė Cv ir Motyvacinių Laiškų Kūrimas // Linkedin Optimizacija
Cv ir Motyvacinių Laiškų Kūrimas // Linkedin Optimizacija
Vilnius

Kreipiausi į Vytautę dėl CV redagavimo. Nors ir atrodė, kad pats esu visai neblogai sudėliojęs savo CV, bet po redagavimo jis pasikeitė kardinaliai. Atliktoje korekcijoje labai patiko platus ir tikslus patirties aprašymas, ko akivaizdžiai trūko mano paties sumanymuose. Tai pat viskas buvo įvilkta į naują modernų formatą, tiek dėl išdėstymo, tiek dėl spalvų ir stiliaus parinkimo. Likau patenkintas, rekomenduoju.

Paslauga buvo atlikta: 2021 rugsėjį
Mindaugas Verikas Stogo bagažinės Thule Xxl nuoma
Stogo bagažinės Thule Xxl nuoma
Kaunas

Labai aptiko Thule Atlantis 900 Konkretumus bendravimas Lankstus požiūris į kainą ilgesnei nuomai 10 balų

Paslauga buvo atlikta: 2022 lapkritį
Mindaugas Verikas Putų vakarėlis
Putų vakarėlis
Kaunas

Pūtų pramoga buvo nuostabi patirtis, kuri suteikia daug džiaugsmo ir smagumo tiek vaikams, tiek suaugusiems. Štai kelios teigiamos savybės, kurias norėčiau išskirti apie muilo pūtų pramogą: Vaizduotės skatinimas: Muilo pūtų pramoga yra fantastiškas būdas skatinti vaikų ir net suaugusiųjų vaizduotę. Stebint, kaip mažos muilo pūtos skraido ir formuoja įvairius nuostabius modelius, galima sukurpti įsimintinus ir magiškus akimirkas. Smagumas ir linksmybė: Muilo pūtų pramoga yra linksmas ir įtraukiantis užsiėmimas, kuris gali padėti sukurti pozityvią atmosferą ir smagiai praleisti laiką. Interaktyvumas: Muilo pūtų pramoga yra interaktyvi veikla, kurioje visi gali dalyvauti. Tai gali būti puiki veikla, kuri sujungia žmones ir skatina bendravimą bei bendradarbiavimą, nes visi gali mėgautis pūtimo procesu ir būti sužavėti muilo pūtomis. Estetika ir grožis: Muilo pūtos yra stebuklingos ir elegantiškos. Jos gali sukurti žavius ir spalvingus vaizdus, kurie pritraukia dėmesį ir žavisi tiek vaikai, tiek suaugusieji. Stebėti, kaip pūtos skraido ore ir spinduliuoja šviesą, yra nuostabus reginys, kuris gali sukelti pasitenkinimą ir nuostabą. Muilo pūtų pramoga yra ne tik smagi, bet ir įdomi veikla, kuri suteikia daug teigiamų emocijų. Ji tinka įvairioms progoms ir renginiams, nuo vaikų gimtadienių iki vestuvių, ir gali prisidėti prie neįkainojamos atmosferos kūrimo. Labai rekomenduoju !!!

Paslauga buvo atlikta: 2023 liepą