1. Paslaugos.lt
  2. Blogas
  3. Mėnesio patikimiausi
  4. SPALIO mėn. patikimiausi paslaugų ...

SPALIO mėn. patikimiausi paslaugų teikėjai

Kiekvieno mėnesio pradžioje patikriname, kurie 8 paslaugų teikėjai iš viso portalo praeitą mėnesį surinko daugiausiai rekomendacijų iš klientų, kurie prie Paslaugos.lt portalo prisijungė naudodami Facebook ir juos paskelbiame MĖNESIO PATIKIMIAUSIAIS paslaugų teikėjais!

Plačiau galite skaityti > ČIA

SPALIO mėn. patikimiausi:

Astrologai
2024-04-06
100 €/h
90
52 rekomendacijos
24 m. patirtis

Psichoportretas, apibūdinantis individą, teigiamus ir neigiamus jo aspektus. Įgimti talentai ir savybės, kurias reikia įgyti. Psichologinės kliūtys vystymuisi, pasąmonei, paslėptiems potencialams.

gintaras.radvila
Vilnius, visa Lietuva
Interneto svetainių kūrimas
-30%
prieš 7 val.
350 €
90
23 rekomendacijos
11 m. patirtis

Profesionalios internetinių puslapių ir internetinių parduotuvių kūrimo paslaugos, optimizavimas paieškos sistemoms. Mes padėsime jūsų verslui tapti prekės ženklu!

MB EDVI
Kaunas, visa Lietuva
Asmeniniai treneriai
2024-04-09
29,99 €/h
18
44 rekomendacijos
5 m. patirtis

Esu tam, kad Jums padėčiau pasiekti geriausius rezultatus. Mano asmeninio trenerio patirtis padės individualizuoti treniruočių programą, pritaikytą Jūsų tikslams. Būkite sveiki ir stiprūs.

Tomas P.
Kaunas, +30 km aplink
Dainavimo, vokalo pamokos
prieš 10 val.
30 €/h
1
7 rekomendacijos
9 m. patirtis

Norit išmokti dainuoti? Laisvai valdyti balsą? Dainuotai kaip žvaidžės? Tai ne tik nuostabus menas tačiau ir smagus lasvalaikis! Atvyk į studiją, padėsiu tau !

Gabija B.
Vilnius
Bioenergetikai
prieš 6 val.
100 €/h
1
13 rekomendacijų
2 m. patirtis

Transformavau savo gyvenimą visose gyvenimo srityse, taikant žinias ir praktikas, įgytas psichologijos studijų metu. Pravedžiau virš 50 val. konsultacijų lietuvių/ anglų/ rusų k.

Ieva Rutkauskienė
Kaunas, visa Lietuva
Statybos darbai
-10%
prieš 2 d.
10 €/h
324
21 rekomendacija
24 m. patirtis

Stogai: Stogo darbai. Terasos: Terasų įrengimas Karkasiniai pastatai: Karkasinių namu statyba. Fasadai. Ventiliuojami fasadai dailylentės Vidaus apdaila: Vidaus apdailos darbai. Gipso lubos sienos

MB Moma LT
Klaipėda, +100 km aplink