1. Paslaugos.lt
  2. Irmina

Nario REKOMENDUOJAMI paslaugų teikėjai

Artūras Pirožkovas Vedėjas Artūras Pirožkovas (Lietuvių, Rusų, Anglų kalbomis)
Vedėjas Artūras Pirožkovas (Lietuvių, Rusų, Anglų kalbomis)
Vilnius

Jau mėnuo po dukters Laura Korotun ir Dmitriy Korotun vestuvių, bet reta diena kai nėra paminėtas Artūro vardas pokalbio metu, rekomendacijų teikimui, aptarimą jo gebėjimams išvystyti tobulą atmosferą Tikėjome, kad viskas vyks puikiai, bet, kad taip tobulai, nerealiai ir iškilusius nesklandumus pašalins akimirksniu tikrai negalvojome .Tautybių skirtumų neliko, trys kalbos skambėjo kaip viena, organizuotumas aukščiausio pilotažo, nuoširdumas. IR NET keletos užsieniečių svečių nuvežimas į Vilniaus aerouostą šventės naktį !! SĖKMĖS jums ir jūsų komandai AČIŪ!!!!!

Paslauga buvo atlikta: 2018 birželį
Greta Narkutė Cv ir Motyvacinių Laiškų Rašymas per 1 d., Linkedin kūrimas
Cv ir Motyvacinių Laiškų Rašymas per 1 d., Linkedin kūrimas
Klaipėda

Savo srities profesionalė. Viskas atlikta kokybiškai ir sutartam terminui. Nuoširdi, bendravimas su tikslu išsiaiškinti visų esminių niuansų pagrindimui CV sukūrimui.

Paslauga buvo atlikta: 2024 sausį
Rolanda Ad Interjero dizainerė
Interjero dizainerė
Panevėžys

Dizainerė kurianti svajonių būstą. Nuo smulkiausių detalių iki kruopštaus, stiprių įžvalgų patogumui reikalaujančio projekto parengimo. Spalvų deriniai ir estetika - dizainerės arkliukas. Bendravimas labai šiltas viso projekto rengimo metu ir po jo įgyvendinimo. Rekomenduoju.

Paslauga buvo atlikta: 2022 gegužę