1. Paslaugos.lt
  2. Ingrida Vaitkuvienė

Nario REKOMENDUOJAMI paslaugų teikėjai

Audrius Pupininkas Renginių vedėjas Audrius su Dj komanda (Lt- En - No)
Renginių vedėjas Audrius su Dj komanda (Lt- En - No)
Kaunas

Didelis didelis ačiū! ❤️ Ši komanda puiki! Tiek vedėjas, tiek ir dj. Audrius mus sužavėjo nuo pat pirmo pokalbio telefonu. Toks jaunas, mandagus, nuoširdus, paprastas ir draugiškas, bet su didele patirtimi ir dideliais tikslais. Planuojant vestuves dar buvo karantinas, tad teko šventės planą aptarti vaizdo skambučiu. Ir galiausiai likus savaitei iki vestuvių dienos pasimatėme gyvai, nuoširdžiai pabendravome ir sudėjome taškus ant i. Viskas buvo išpildyta tobulai! Nei per daug, nei per mažai, žaidimai, kurie visiems labai patiko! Staigmena jauniesiems! Nuotaikos palaikymas ir puikus laiko sukoordinavimas. Dar kartą dėkojam ir rekomenduojam! ❤️

Paslauga buvo atlikta: 2021 birželį
Greta Kniežaitė-Novikovienė Greta Photography/2023-2024 metų Vestuvių rezerv.
Greta Photography/2023-2024 metų Vestuvių rezerv.
Vilnius

Didelis didelis ačiū Gretai už profesionaliai suteiktas paslaugas, už nuoširdų, smagų ir draugišką bendravimą. Greta ne tik lengvai randa kalbą su naujais žmonėmis, bet ir įsiklauso ko nori jos klientai, o jei klientai nežino ko nori, tai Greta idėjų ir vietų vestuvinei fotosesijai pasiūlys pati ir tuo pačiu padės apsispręsti ? Mūsų vestuvinės nuotraukos nuostabios! ? Tokios, kokių ir tikėjomės! Dar kartą dėkojam ir rekomenduojam! ??

Paslauga buvo atlikta: 2021 birželį
Karolina Ale Dailininkė Kaune
Dailininkė Kaune
Kaunas

Labai labai ačiū už puikius šaržus, nuoširdų ir malonų bendravimą bei pasitikėjimą ??

Paslauga buvo atlikta: 2021 birželį
Juozas Vaitkus Santechnikos darbai, rekuperacijos, katilinių montavimas
Santechnikos darbai, rekuperacijos, katilinių montavimas
Panevėžys

Ačiū Jums labai už puikiai, preciziškai ir laiku atliktus darbus. Komunikacija, kokybė, švara ir tvarka atlikus darbus 10 balų.

Paslauga buvo atlikta: 2024 sausį