1. Paslaugos.lt
  2. Monika Monika

Nario REKOMENDUOJAMI paslaugų teikėjai

Rolling Box Geriausia rokenrolo muzika Jums!
Geriausia rokenrolo muzika Jums!
Kaunas

Kiekviena šventė su šia grupe tampa neužmirštama! Grupės nariai spinduliuoja energija ir visus priverčia šypsotis! Tik geriausi atsiliepimai!

Paslauga buvo atlikta: 2017 lapkritį
Justina Urbonavičienė Vestuvinio šokio pamokos Kaune
Vestuvinio šokio pamokos Kaune
Kaunas

Esam be galo dėkingi ir laimingi pasirinkę Justiną! Abu šokti nemokėjom, todėl labai jaudinomės, ką daryti dėl vestuvinio šokio, o praleisti jo tikrai nenorėjom. Justina sustatė mums tokį šokį, kurį buvo patiems labai smagu šokti, netgi dainą padėjo išsirinkti! Per pamokas išmokome atsipalaiduoti, net žiūrėti vienas į kitą išmokome. :D O namų darbai buvo priešingai nei mokykloje - labai norėjome juos atlikti. Tik geriausi atsiliepimai ir didelis AČIŪ už visus patarimus ir nuostabų šokį! Ir tikiu, jei jau mus išmokė šokti, tai jau bet ką gali išmokyti! :D

Paslauga buvo atlikta: 2020 liepą
Samanta Gum Sg interjero sprendimai
Sg interjero sprendimai
Kaunas

Ilgai su vyru galvojome ar reikalingos dizainerio paslaugos įsirenginėjant vonios kambarį, nes kitus įsirengėme patys, tačiau dabar gailimės jog anksčiau neatradome Samantos. Būtų buvę viskas daug paprasčiau, greičiau ir kambariai būtų įrengti su daugiau originalių idėjų ir labiau pritaikyti patogumui. Tai galiu pasakyti iš vonios kambariui sukurto dizaino. Samanta ne tik parengia dizainą atsižvelgiant į mūsų norus, tačiau pasiūlo ir savo idėjų, parengia visus planus elektrikui, santechnikui, plytelių klojėjui. Suranda įrangą, baldus (su kainomis), keletą variantų iš kurių galime išsirinkti. Jos dėka viskas vyksta taip greitai ir suplanuotai, rekomenduoja meistrus ir viską apgalvoja iki smulkmenų, ko patys tikrai nežinotume. Nuoširdžiausios rekomendacijos, esame be galo laimingi atradę Samantą! Dar didelis pliusas, tai kainos, kitur tikrai labai neadekvačios, o pas šią dizainerę jos tikrai galėtų būti ir didesnės už tai kiek ji visko padaro!

Paslauga buvo atlikta: 2021 sausį
Comfortus Baldu gamyba ir montavimas
Baldu gamyba ir montavimas
Kaunas

Esu be galo sužavėta meistro darbu! Reikėjo greitai atlikti projektą, bet nesitikėjau, kad kas galės per kelias dienas imti viską ir padaryti! Malonus bendravimas, didelis kruopštumas ir atsakingumas darbui, pirmą kartą per šią platformą suradau labai vertingą kontaktą! Ačiū Jums ir iki susitikimo!

Paslauga buvo atlikta: 2022 rugsėjį