1. Paslaugos.lt
  2. Inga Kubiliute

Nario REKOMENDUOJAMI paslaugų teikėjai

Viduramžiai LT Ugnies šou - Viduramžiai Lt
Ugnies šou - Viduramžiai Lt
Kaunas

Esu didžiausia šio kolektyvo gerbėja. Visad drąsiai rekomenduoju šį šou draugams, nes kiekvienas jų šou unikalus, esu mačiusi skirtingus Šou, visi jie nuostabūs!

Paslauga buvo atlikta: 2019 sausį
Viduramžiai LT Pirotechnikos ir ugnies šou “Euforija
Pirotechnikos ir ugnies šou “Euforija"
Klaipėda

Šį pasirodymą užsakėme brolio vestuvėms, buvo dovana - siurprizas ir buvome visi nerealiai priblokšti, atrodė persikėlėm į kitą realybę... šviesos, muzikos kokybė kaip klube, fejerverkai kartu su ugnimi atrodo nerealiai...Po šito pasirodymo visad rekomenduoju šį šou, ačiū jums labai kad kuriate tokius ypatingus momentus!

Paslauga buvo atlikta: 2019 liepą
Viduramžiai LT Ledo skulptūrų ir ugnies šou Ledo Šou
Ledo skulptūrų ir ugnies šou Ledo Šou
Vilnius

Nerealumas tame, kad galėjome pasirinkti ką skuptorius išdrožinės iš ledo, taigi dėdės alpinisto jubiliejaus proga užsakėme šį šou su kalnų motyvais. Buvo labai įspūdinga kai iš ledo luido išryškėjo kalno tobulas kalno motyvas, naudojant tik benzininį pjūklą!! Buvo labai nereali ir asmeniška dovana. Jau visus metus visiems draugams apipasakotas šitas įvykis. :)) Skulporiui didžiausia pagarba!!

Paslauga buvo atlikta: 2019 lapkritį
GRAND ugnies šou Grand Ugnies Šou - kainos
Grand Ugnies Šou - kainos
Kaunas

Padovanojom su draugais jauniesiems šitą šou, buvo pati tobuliausia kulminacija, daug geriau nei bet kokia kita dovana. O šitas šou apsoliučiai pranoko visus lūkesčiau, jų video yra nerealus, bet kai pamatėme realybėje, visiškai įsimylėjom!!

Paslauga buvo atlikta: 2020 rugpjūtį