1. Paslaugos.lt
  2. Monika

Nario REKOMENDUOJAMI paslaugų teikėjai

SSAA GROUP VEDINIMAS, KONDICIONIERIAI Kondicionieriai/ Ventiliacija / Šildymas / Santechnika
Kondicionieriai/ Ventiliacija / Šildymas / Santechnika
Klaipėda

Kokybiškai, viskas pagal sutartą terminą. Puikiai patarė, pasiūlė adekvačią kainą. Patiko kad gavau atliktų darbų aktą, sutartį bei garantiją. Džiaugiuosi nauja rekuperacinę sistema. Ačiū Jums. Tikrai rekomenduoju!

Paslauga buvo atlikta: 2021 rugpjūtį
Lukas Grafikos dizaineris lucciarts!
Grafikos dizaineris lucciarts!
Šiaulių rajonas

Esu labai patenkinta Luko atliktais darbais!Viskas laiku, pagal grafika, komunikacija sklandi. Sekmės darbuose Lukai, tikrai tikiu, kad ne vieną projektą projektą dar turėsime su Tavimi!

Paslauga buvo atlikta: 2022 spalį
Kondicionierių montavimas ir pardavimas Oro kondicionierių montavimas ir pardavimas
Oro kondicionierių montavimas ir pardavimas
Klaipėda

Noriu pareikšti savo nuoširdžiausią padėką už nepriekaištingą oro kondicionierių montavimą. Montavimo specialistai dirbo profesionaliai, greitai ir tvarkingai. Jie atsižvelgė į visus mano poreikius ir pageidavimus, patarė, kokį oro kondicionierių pasirinkti mano patalpoms. Labai patiko, kad montavimo darbai buvo atlikti laiku ir be jokių nesklandumų. Specialistai paliko švarią darbo vietą ir aiškiai paaiškino, kaip naudotis oro kondicionieriumi. Ypatingai džiaugiuosi, kad įmonė suteikė 5 metų garantiją oro kondicionieriaus montavimui ir pačiam įrenginiui. Tai rodo, kad įmonė yra pasitikinti savo darbu ir siūlo aukštos kokybės paslaugas. Be abejonės, rekomenduosiu šią įmonę visiems, kurie ieško patikimų ir profesionalių oro kondicionierių montavimo specialistų. Įvertinimas: 5 žvaigždutės iš 5 Privalumai: Profesionalus ir greitas montavimas Tvarkingas darbas Atsižvelgimas į kliento poreikius 5 metų garantija

Paslauga buvo atlikta: 2024 kovą