1. Paslaugos.lt
  2. Ula Ten

Nario REKOMENDUOJAMI paslaugų teikėjai

Archinvestas Projektavimo paslaugos, atnaujinimas (modernizavimas)
Projektavimo paslaugos, atnaujinimas (modernizavimas)
Vilnius

100% rekomenduoju firmą Archinvestas, o ypač jos atstovę - projektų vadovę Jolitą Sarpaliūtę! - Į užklausą atsiliepė valandos bėgyje, gan komplikuotą projektą ruošė su dieviška kantrybe mūsų nepakantumui. Viską sutvarkė, pateikė institucijai idealiai ir greitai. Puikus specialistas, itin dėmesingas ir draugiškas žmogus! AČIŪ, Jolita!

Paslauga buvo atlikta: 2021 gegužę
Pavarų dėžių remontas Automobilių remontas Vilniuje
Automobilių remontas Vilniuje
Vilnius

Sudėtinga nupasakoti kaip mes džiaugiamės, kad galų gale atradome puikų automobilių servisą. Jau daugiau kaip pusmetį varinėjome tai į vieną tai į kitą servisą, tačiau niekas taip ir nesugebėjo iki galo sutvakyti mūsų Nissan Pathfinder'io. Automobilį į AUTOLUPUS atvarėme mažiausiai su 5-iais defektais. Du iš jų (važiuoklės ir variklio) buvo kritiniai. AUTOLUPUS meistrai bėdas diagnozavo per keletą valandų - ko taip ir nesugebėjo padaryti ankstesni servisai. Automobilį grąžino kapitaliai sutvarkytą. Kol buvo remontuojamas automobilis, meistras Kęstutis pastoviai skambindavo ir tardavomės dėl detalių ir remonto darbų, visus taisymus itin detaliai išaiškindavo, davė gausiai patarimų. Žodžiu, meistrai labai profesionalūs, aptarnavimas - super skaidrus ir dėmesingas. Jau rekomendavau ir rekomenduosiu ateityje šį servisą visiems artimiems žmonėms ir draugams. O mes patys savo automobilį patikėsime tiktai šiam servisui. AČIŪ AUTOLUPUS!

Paslauga buvo atlikta: 2023 sausį
Mindaugas Lapinskas Profesionali interjero, NT fotografija, filmavimas dronu
Profesionali interjero, NT fotografija, filmavimas dronu
Vilnius

Puikus fotografas. Itin dėmesingas detalėms. Negaili rekomendacijų geresniam rezultatui. Fotografavo butą nuomai. Butas "pagyvenęs", bet nuotraukose fotografui pavyko atskleisti gražiausias detales. Tik įdėjus nuotraukas į skelbimą, sulaukėme tokio srauto skambučių, kad skelbimą teko stabdyti po kelių dienų :)

Paslauga buvo atlikta: 2023 balandį
Artūras L Patyręs namų meistras
Patyręs namų meistras
Vilnius

Labai geras meistras. Pakeitė kaitlentę greitai ir super kokybiškai. Ačiū!

Paslauga buvo atlikta: 2023 gruodį