1. Paslaugos.lt
  2. Indrė

Nario REKOMENDUOJAMI paslaugų teikėjai

Mindaugas Bilevičius Video kūrimo paslaugos (filmavimo ir montažo paslaugos)
Video kūrimo paslaugos (filmavimo ir montažo paslaugos)
Vilnius

Puikūs! Su EagleEye teko dirbti kartu prie Leddex įmonės projekto. Esame patenkinti ir dėkingi už atliktą projektą. Darbas vyko sklandžiai, Mindaugas greitai suprato mūsų norus, buvo lengva bendrauti. Ačiū dar kartą EagleEye komandai!

Paslauga buvo atlikta: 2020 birželį
Evaldas Jankantas Renginių vedėjas Evaldas
Renginių vedėjas Evaldas
Vilnius

Rašau įmonės Leddex vardu. Su Evaldu turėjom užimtą, žaismingą su daug šypsenų praleistą laiką kartu. Įmonės komanda leido laiką gamtoje, o Evaldas nustebindavo naujomis užduotimis ir žaidimais. Vedėjas puikiai teisėjavo, skyrė naujas užduotis ir vienodo dėmesio kievienam komandos nariui. Ačiū Evaldui už turiningą laiką. Komandos nariai galėjo dar labiau pažinti vienas kitą.

Paslauga buvo atlikta: 2022 liepą
Loris.lt Visos Turinio Rinkodaros paslaugos Lt En No Se Lv
Visos Turinio Rinkodaros paslaugos Lt En No Se Lv
Vilnius

Gediminas padėjo sukurti produktų ir įmonės aprašymą Lumaire įmonės katalogui. Esame labai patenkinti atliktu darbu. Labai sklandžiai ir greitai buvo atliktas darbas. Puiki komunikacija ir supratimas. Esame dėkingi ir tikėsimės tolimesnio bendradarbiavimo.

Paslauga buvo atlikta: 2022 lapkritį
Živilė Ard Grafinis dizainas (ui&ux)
Grafinis dizainas (ui&ux)
Kaunas

Su Živile esame pažįstamos apie 10 metų. Puiki specialistė, kuri valdo tikrai ne vieną programą ir gali sukurtu skirtingus dizainus: plačios apimties katalogai - Indesign, Firminio stiliaus kūrimas - Illustrator ir Photoshop, 3D renderiai - 3d Max, UI/UX dizainas - Figma... Sąžininga, patikima, dizainerė, kuri padės įgyvendinti įvairiausius projektus nuo A iki Z. Rekomenduoju!

Paslauga buvo atlikta: 2024 sausį