1. Paslaugos.lt
  2. Milisenta K

Nario REKOMENDUOJAMI paslaugų teikėjai

Rytis Vaiginis Dažytojas, vidaus apdaila, remontas
Dažytojas, vidaus apdaila, remontas
Kaunas

Pranoko lūkesčius visų 100%, meistras, kurio darbo eiga, meistro dėmesys tvarkai ir švarai remonto metu ir kokybė stebina, kaina prieinama ir protinga, malonus, darbus atlieka "kaip sau", esu be galo patenkinta rezultatu, greitai gana viską padarė, lubos, sienos, kapitalinis remontas ir dar papildomų buvo smulkių darbų, kurių ėmėsi nors ir nepriklausė pagal susitarimą, patikimas, sąžiningas, draugiškas, nesigailiu jo laukus eilėje pusantro mėnesio.

Paslauga buvo atlikta: 2020 liepą
Aurimas Senų baldų išvežimas, pervežimas, perkraustymo paslaugos
Senų baldų išvežimas, pervežimas, perkraustymo paslaugos
Kaunas

Paskambinau, sutarėm, atvyko, darbus atliko. Paprasta. Kaina labai normali. Super, vaikinai žaibišku greičiu senus milžiniško dydžio baldus išnaikino iš buto, tvarkingai, bendravimas 10/10, patys su šypsena, nuotaiką ir mums pakėlė. Sakė ir išveža, ir surinkt galėtų ir perstumdyt esant reikalui, drąsiau imtis namų atnaujinimo, kai tokių vyrukų yra. Rekomenduoju 100%!

Paslauga buvo atlikta: 2022 spalį
UAB Gipsotas Gipso montavimo, glaistymo ir dažymo paslaugos
Gipso montavimo, glaistymo ir dažymo paslaugos
Kaunas

Rekomenduoju nuoširdžiai, ramu, kai meistrams atėjus apžiūrai apima pasitikėjimo jausmas, pradėjus darbus - stebina švara, kokybė, terminai, greitis, kruopštumas, bendravimo kultūra!, o atlikus darbus - norisi atsisveikinant visom pasaulio kalbom kartoti Ačiū. P.S. laimingi esam, kad atradom būtent Gipsotą, išgelbėjo butą po prieš tai buvusių "meistrų", nepriekaištingai atliko darbus. Tik į šiuos vyrukus kreipčiausi ateity.

Paslauga buvo atlikta: 2023 vasarį