1. Paslaugos.lt
  2. Ingrida

Nario REKOMENDUOJAMI paslaugų teikėjai

Santechnikas Vytautas Jūsų paslaugoms Santechnikas Vytautas - patirtis, garantija, rekomendacijos!
Santechnikas Vytautas - patirtis, garantija, rekomendacijos!
Vilnius

Labai malonus ir gerai savo amatą išmanantis specialistas. Greitai atliko sutartus darbus ir dar suteikė daug naudingų patarimų kitais santechnikos klausimais.

Paslauga buvo atlikta: 2021 kovą
Laura Noreikiene Išnarplioti vidiniai konfliktai Laura Noreikienė
Išnarplioti vidiniai konfliktai Laura Noreikienė
Vilnius

Prieš metus turėjau terapijos seansą su Laura. Atsimenu kaip dabar, kai ėjau susitikti su Laura, iš jaudulio prakaitavo rankos, širdis kalatojosi kaip pašėlusi ir atrodo pati save atkalbinėjau šiam nuotykiui, pažinimui savęs, atrodo kažko bijojau, balsas man kuždėjo: - Kur tu veliesi? Juk ir taip tau gerai, taip komfortabilu... Susitikimas buvo be galo šiltas. Užtrukome gerą pusdienį, bet jis man pralekė kaip koks pusvalandis ir paliko žymę manyje. Tačiau ta žymė buvo ne bet kokia. Tai buvo beprasidendančios meilės sau labai maža sėklytė, kurią manyje, tą dieną iškapsčiusi žemėse duobelę, pasodino Laura. Tikriausiai ta meilė sau taip ir nebūtų užaugusi, bet aš išdrįsau. Išdrįsau pamilti save. Išdrįsau priimti savo trūkumus ir privalumus kaip gražiausią gėlių puokštę. Prisiverčiau kas diena dirbti su savimi ir neleisti niūrioms mintims, ar kitų nuomonei paveikti mano asmenybės. Suvokiau, kad esu unikali ir nepakartojama . Kaip ir mes kiekvienas šioje įdomioje, bet laikinoje kelionėje. Būtent tai, kad kelionė laikina, nusprenžiau daugiau nebeleisti sau jos gadinti. Juk visada norisi, kad kelionės būtų smagios ir įsimintinos. ;) Milžiniškas AČIŪ Laurai, kuri paėmė mane už rankos, nuvedė prie uolos krašto ir liepė nušokti. Ir aš nušokau. Nušokusi aš skendau, verkiau, rėkiau, maldavau, kad mane išgelbėtų, panirau po vandeniu ir galvojau, kad tai mano galas. Kai atsipalaidavau, išnirau į paviršių, ilgai žiūrėjau į mėlyną dangų ir skaisčiai šviečiančią saulę, kol galiausiai suvokiau, kad save išgelbėti galiu tik aš pati. Šiandien, po metų, iš tos mažos sėklytės išaugo graži, save mylinti, savimi pasitikinti, gal kiek dar kartais abejojanti, gėlelė. Laura, yra tikrai nuostabi specialistė. Jos terapijos metodika manau yra unikali ir galinti padėti išsivaduoti iš būtent jūsų užburto rato. Tiek prieš terapiją, tiek jos metu ji 120% pasiruošia ir įsigilina į žmogaus problematiką. Sugeba taikliai ir aiškiai įžvelgti sudėtingiausius taškus ir juos nagrinėti. Terapijos metu išgirstos Lauros įžvalgos buvo nuostabios, ji sugebėjo prisikasti iki labai gilių problemos šaknų. Taip pat po terapijos asmeniškai sukurtas įrašas yra nuostabus būdas pradėti namuose dirbti su savimi ir šimtu procentų užtvirtinti įdirbi, kurį padaro Laura. Svarbiausia nesitikėti, kad Laura padarys už jus viską. Tik eidami koja kojon kartu su specialistu pasieksime puikių rezultatų. :)))

Paslauga buvo atlikta: 2020 kovą
Gintas Labutis Ūkvedys . smulkūs buities darbai ,daiktų remontas
Ūkvedys . smulkūs buities darbai ,daiktų remontas
Vilnius

Geriausia atsiliepimai! Sąžiningas, kūrybingas ir gerus sprendimus priimantis meistras, greitai ir kokybiškai atliko darbus ir davė daug gerų patarimų dėl netinkamų baldų. ;)

Paslauga buvo atlikta: 2021 gegužę