1. Paslaugos.lt
  2. Blogas
  3. Spauda apie mus
  4. 2021 metų namų statybos aikštelė: ką ...

2021 metų namų statybos aikštelė: ką reikia žinoti apie statybos leidimą?

Statybos leidimas

Pasižvalgius po didesnių miestų priemiesčius, atrodo, kad Lietuva virto viena didele statybų aikštele. Vienbučiai, dvibučiai namai dygsta kaip grybai po lietaus, belieka išsirinkti sau patikusį, tačiau ne visi nori pirkti jau įgyvendintą projektą – savo svajonių namus planuoja statyti „nuo nulio“ patys. Nuo ko prasideda šios svajonės įgyvendinimas? Pirmiausia, nuo statybos leidimo, kurio reikia visais atvejais, net ir mažiems statiniams, sako Paslaugos.lt architektai.

Dėl statybos leidimo patariama kreiptis į specialistus – atestuotus architektus, kurie susipažintų su sklypu, jo parametrais, dokumentais, statybų galimybėmis, paruoštų projektą ir parengtų prašymą statybos leidimui gauti.

Skaitykite daugiau > 15 min.

Architektai, projektavimas
1
-10%
prieš 3 val.
40 €/m2
79
25 rekomendacijos
16 m. patirtis

Gyvenamieji pastatai (A++ klasės), Komerciniai pastatai, Rekonstrukcijos projektai, Interjero dizainas, Visuomeniniai projektai, Projekto autorinės priežiūros vykdymas.

Vytautas Butkus
Kaunas, visa Lietuva
Architektai, projektavimas
1
-10%
prieš 3 val.
20 €/m2
87
18 rekomendacijų
13 m. patirtis

Esame patikima kvalifikuotų architektų ir inžinierių komanda, kuri specializuojasi individualių vienbučių, dvibučių namų bei kotedžų projektavime, rekonstravime, legalizavime.

UAB “Alipro”
Vilnius, visa Lietuva