1. Paslaugos.lt
  2. Beatričė Abariūtė

Nario REKOMENDUOJAMI paslaugų teikėjai

Павлова Екатерина Asmeninis treneris
Asmeninis treneris
Vilnius

Trenere pažįstu jau beveik pusantrų metų ? ji man labai padėjo rusų kalbą išmokti, su ja pradėjus sportuoti kalbos mokejau beveik tik pagrindus, tačiau su laiku mes pradėjom viena kitą kažkaip suprasti ? Ekaterina yra kantri, pakartodavo ar paaiskindavo / parodydavo man keletą kartų kaip daryti vieną ar kitą pratimą ir dabar dar turi kantrybės parodyti simtaji kartą ? dėl to aš nepamirštu technikos :) ? ? ji visada rodo gerą pavyzdį, motyvuoja - ypač tada kai jau galvoju kad nebegaliu pabaigti pratimo bet kažkaip vistiek padarau ? su ja pradėjom sportuoti iš namų, tačiau vėliau perejome prie salės režimo ✅ taip pat trenere pagiria net ir už mažiausius pasiekimus, kurie gal kartais pačiai ir neatrodo labai retai reikšmingi. Rekomenduoju!

Paslauga buvo atlikta: 2022 rugpjūtį
Ирина Иванова Качественная уборка домов , квартир
Качественная уборка домов , квартир
Vilnius

Šiandien isbandziau Irinos ir jos sesers paslaugas esu labai patenkinta namai blizgejo, buvau nustebinta! Rekomenduoju! Taip pat ganėtinai pigiai atsiėjo už kvadratą apie 1.5€ paprašė rekomenduoju! ????

Paslauga buvo atlikta: 2022 spalį
Vladas Proscevičius Šiuolaikinė rusų kalba taikai ir karui
Šiuolaikinė rusų kalba taikai ir karui
Kaunas

Puikus mokytojas galima labai įdomiai pašneketi ir apie bet ką :) visada išklauso ir svarbiausia turi kantrybės kiekvieną kartą aiškinti ir taisyti tas pačias klaidas. Rekomenduoju, tikrai nebus nuobodu!

Paslauga buvo atlikta: 2022 gruodį